null

RECEPSIONIST

null

PAMJE NGA DETI

null

LAVANTERI

null

PARKIM

null

STAF SHUMËGJUHËSH

null

THARËSE

null

BAR

null

EXCHANGE

null

DHOMA FAMILJARE

null

WIFI FALAS

null

KONDICIONER

null

NUK LEJOHEN KAFSHËT

Ne ndodhemi në Ksamil, 2.9 km nga
Parku Nacional i Butrintit,, Hotel Sole Mare
ofron ambiente akomodimi dhe relaksuese.