DHOMË DELUXE

Dhomë Dopio Deluxe

Dhoma dopio përfshin një krevat dopio dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

DHOMË DOPIO

Dhomë Dopio Deluxe me Pamje nga Deti

Dhoma dopio përfshin një krevat dopio dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

DHOMË DELUXE

Dhomë Deluxe Dopio/Dyshe me Pamje nga Deti

Dhoma dopio/dyshe përfshin dy krevat tek dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

DHOMË DELUXE

Dhomë Deluxe Familjare me Pamje nga Deti

Dhoma familjare përfshin një krevat dopio plus një sofa dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

DHOMË DELUXE

Dhomë Deluxe Treshe me Pamje nga Deti

Dhoma treshe përfshin një krevat dopio plus një sofa dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

SUITE

Suita Junior

Suita Junior përfshin një krevat dopio plus dy sofa dhe facilitete të tjera si : tualet, frigorifer, ajër të kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Sole Mare në Ksamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Located in Ksamil, 2.9 km from
Butrint National Park, Hotel Sole Mare
features accommodation with a bar.