Untitled-5

Hotel Sole Mare

VENDI IDEAL PËR TU RELAKSUAR

Untitled-5

Hotel Sole Mare

VENDI IDEAL PËR TU RELAKSUAR

Ne ndodhemi në Ksamil, 2.9 km nga Parku Nacional i Butrintit, Hotel Sole Mare ofron ambiente akomodimi relaksuese. Dhomat janë të pajisura me ballkon dhe të gjithë aksesorët e nevojshëm. Hotel Sole Mare ofron dhoma me pamje nga deti, secila prej tyre ka tualet privat dhe mobilie moderne. Gjithashtu vizitorët mund të shijojnë dhe mëngjesin në barin tonë. Sipas të gjitha përshtypjeve të vizitorëve ne ndodhemi në pjesën më të preferuar të Ksamilit.

Kaloni Kohën Më Të Bukur

Ne flasim gjuhën tuaj!

Kaloni Kohën Më Të Bukur

Ne flasim gjuhën tuaj!

Dhomat Tona

Shërbimet Tona

Ne ndodhemi në Ksamil, 2.9 km nga
Parku Nacional i Butrintit,, Hotel Sole Mare
ofron ambiente akomodimi dhe relaksuese.