Dërgo mesazhin

Për më shumë informacion, na kontaktoni...

Rruga Isadora Dunkan, 9706 Ksamil, Shqipëri

+355 69 988 4646

info@hotelsolemare.al

Ne ndodhemi në Ksamil, 2.9 km nga
Parku Nacional i Butrintit,, Hotel Sole Mare
ofron ambiente akomodimi dhe relaksuese.