SOLE MARE BAR

VENDI IDEAL PËR TË SHIJUAR...CDO GJË

Në barin tonë do të keni mundësinë të shijoni pije të ndryshme freskuese. Të kaloni një pasdite të këndëshme teksa shijoni një kafe ose një kokteil të përgatitur posacërisht për shijen tuaj. Cdo pasdite në barin tonë është e vecantë me muzikë të zgjedhur për të kaluar momente relaksi me të dashurit tuaj.

Ne ndodhemi në Ksamil, 2.9 km nga

Parku Nacional i Butrintit,, Hotel Sole Mare

ofron ambiente akomodimi dhe relaksuese.